Sufleu de conopida cu branzeturi
Ola! Si bine te-am regasit!
In combinatie cu smantana, branza si
cascavalul conopida capata un gust minunat. De aceea pentru azi am ales sa
realizez un sufleu cu aceasta leguma. O mancare ce poate fi servita atat rece
cat si fierbinte, se prepara simplu si repede si care poate fi inclusa in meniul
dietei ketogenice.
Ingrediente:
-
Conopida mică (cca
600 g) – 1 buc
-
Oua – 2 buc
-
Smantana 20% - 3
linguri
-
Parmezan – 2 linguri
-
Telemea vaca – 150 g
-
Cașcaval – 100 g
-
Piper, oregano, cimbru
Am spalat conopida, am separat-o in buchetele si am pus-o
la fiert 10 – 15 minute in apa clocotita.
Cand leguma a fost gata am asezat-o intr-o sita sa se
scurga si sa se raceasca. Ulterior am asezat buchetelele intr-un vas
termorezistent.
Intr-un vas separat am batut ouala, le-am amestecat cu
smantana, parmezan si telemeaua de vaca si am condimentat compozitia cu piper,
oregano si cimbru.
Am turnat compozitia peste conopida fiarta si am introdus
sufleul in cuptorul reglat la 200 grade Celsius pentru 15 – 20 minute. La
finalul acestui interval de timp am adaugat cascavalul si am mai lasat vasul in
cuptor pana cand acesta s-a rumenit.
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu