Mic dejun cu ou si chorizo
Ola! Si bine te-am regasit!
De cele mai multe ori micul dejun ar
trebui sa fie ceva mai mult decat un sendvis rece. Sa fie simplu de preparat,
gustos, cald si sa furnizeze suficienta energie pentru un minunat inceput de
zi. Tocmai de aceea pentru azi am ales un preparat delicios si care a fost gata
exact cand am terminat “ritualurile de dimineata” premergatoare mersului la
serviciu.
Ingrediente:
-
Oua – 2 buc
-
Chorizo – 100 g
-
Bacon – 4 felii
-
Ardei gras rosu – ½ cana
-
Ceapa alba – ½ cana
-
Ulei de masline – 1 lingura
-
Unt – 1 lingurita
-
Sare, piper
Pentru inceput am dat drumul la cuptor si l-am reglat la 200
grade Celsius, am tocat ceapa si ardeiul si le-am sotat timp de 4-5 minute
intr-o tigaie (pana cand ceapa s-a colorat putin spre maro).
Amestecul mentionat l-am impartit in doua si l-am pus in
doua vase termorezistente unse in prealabil cu putin unt. Deasupra am pus
chorizo taiat marunt, sare si piper iar la final am adaugat oul.
La final am ornat mancarea cu bacon si am consumat un mic
dejun cald care m-a binedispus si mi-a dat energie pentru un fabulos inceput de
zi.
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu