Briose low-carb
Ola!
Si bine te-am regasit!
Gatitul
si fotografia alaturi/impreuna cu cei dragi. Doua pasiuni de care ma bucur din
plin si pentru care aloc timp si energie ori de cate ori este posibil. Pentru
inceputul unei saptamani pe care mi-o doresc plina de culoare si fericire am
ales o reteta de briose vesele, simplu de realizat “low carb” si vorba lui “Mini
Me” (aproape) “cu de toate”.
Si
apropo de pasiuni, TU ce ai raspunde daca cineva ar veni sa te intrebe “Ce ai
face daca ai sti ca nu dai gres?”
Ingrediente:
-
Oua- 3 buc
-
Mozzarela – 100 g
-
Salam – 5 buc
-
Sunca “de Praga” – 100g
-
Smantana - 4 linguri
-
Rosii - 1 buc
-
Ardei gras rosu- ½ buc
-
Ceapa verde - 2 fire
-
Patrunjel verde - ½ legatura
- Pramezan - 1 lingurita
-
Oregano, sare,piper
Am
inceput prin a toca marunt legumele si am transformat mozzarella in cubulete.
Ouale le-am batut spume impreuna cu smantana si patrunjelul tocat.
Am
condimentat totul “dupa gust” si m-am jucat umplind formele de briosa cu
diferite combinatii de legume, carne, branza si ou spre “bucuria” obiectivului
foto. Cand am terminat de facut fotograafiile am introdus in cuptor formele de
silicon pentru 15 – 20 minute la circa 180 grade Celsius. la sfarsit am ornat briosele cu putin parmezan.
Bafta
si inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu