Supa de rosii cu crutoane
Ola! Si bine te-am regasit!
Cu fidea sau orez, supa de rosii este pranzul perfect
care ma inveseleste in orice zi ploioasa sau friguroasa. Simpla, rapid de
preparat, gustoasa si “de post” pentru aceasta reteta nu este nevoie musai de tomate
din gradina ci se poate realiza din suc de rosii sau bulion de casa.
Ingrediente:
-
Conserva de rosii in
suc propriu – 400 g
-
Apa – 2 l
-
Morcov – 1 buc
-
Ardei – 1 buc
-
Ceapa – 1 buc
-
Telina – ¼ buc
-
Pastarnac – 1 buc
-
Cartof – 1 bucUlei –
3-4 linguri
-
Sare, piper, oregano,
busuioc.
Dupa cum spuneam, este vorba de o reteta ce se realizeaza
fara prea mare efort. Am pus legumele si ardeiul la fiert si cand au fost gata
le-am lasat la racit. Apoi am adaugat rosiile si am transformat compozitia intr-o
pasta cu ajutorul unui blender. Cand piureul a fost gata l-am asezat din nou pe
flacara pana cand “dat in clocot”.
La final am creat gustul dorit cu ajutorul condimentelor
si am servit supa impreuna cu crutoane de paine.
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu