Mic dejun cu Sucuk pe albus de ou
Ola! Si
bine te-am regasit!
Exista unele mancaruri la care oricat de bine si de
amanuntit as cunoaste reteta parca nu ies la fel “ca la mama lor acasa”. De exemplu
sucuk-ul, o varietate de carnat din carne de vita foarte picant si foarte
aromat si pe care inca prefer sa il cumpar din magazinele de profil (cel mai
probabil si pentru faptul ca nu as putea sa ma uit timp de cel putin 4 zile cum
se matureaza acest carnat intr-un loc racoros si lipsit de umezeala J ). Ieri insa, cand am
aniversat realizarea a 150 de retete, am hotarat sa testez ceva nou si anume
chiftelele facute din acest fabulos amestec de carne si condimente.
Ingrediente:
-
Sucuk – 1 felie
-
Salata – cateva frunze
-
Rosie – o felie
-
Albus de ou – 2 buc
-
Chifla
In primul rand am incins gratarul de fonta si am pus la prajit
cele doua chiftele.
Pana cand acestea au fost gata m-am hotarat sa folosesc
albusurile de ou ce imi ramasesera de la alta reteta. Ca urmare am luat o forma
metalica in forma de inimioara, am asezat-o in uleiiul incins si am umplut-o cu
albusurile de ou.
Si cum inca mai eram in transa “de bucurie aniversara” am hotarat
sa ma joc putin cu ingredientele micului dejun in fata obiectivului aparatului
foto inainte de a ma bucura de fabulosul gust al acestui amestec de carne si
arome.
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu