Mic dejun cu Sucuk pe albus de ou



Ola! Si bine te-am regasit!

Exista unele mancaruri la care oricat de bine si de amanuntit as cunoaste reteta parca nu ies la fel “ca la mama lor acasa”. De exemplu sucuk-ul, o varietate de carnat din carne de vita foarte picant si foarte aromat si pe care inca prefer sa il cumpar din magazinele de profil (cel mai probabil si pentru faptul ca nu as putea sa ma uit timp de cel putin 4 zile cum se matureaza acest carnat intr-un loc racoros si lipsit de umezeala J ). Ieri insa, cand am aniversat realizarea a 150 de retete, am hotarat sa testez ceva nou si anume chiftelele facute din acest fabulos amestec de carne si condimente.

Ingrediente:
-          Sucuk – 1 felie
-          Salata – cateva frunze
-          Rosie – o felie
-          Albus de ou – 2 buc
-          Chifla 

In primul rand am incins gratarul de fonta si am pus la prajit cele doua chiftele. 


Pana cand acestea au fost gata m-am hotarat sa folosesc albusurile de ou ce imi ramasesera de la alta reteta. Ca urmare am luat o forma metalica in forma de inimioara, am asezat-o in uleiiul incins si am umplut-o cu albusurile de ou. 



Si cum inca mai eram in transa “de bucurie aniversara” am hotarat sa ma joc putin cu ingredientele micului dejun in fata obiectivului aparatului foto inainte de a ma bucura de fabulosul gust al acestui amestec de carne si arome.






Bafta si inspiratie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Meniu 4 Saptamana Mare

Supa crema de usturoi

Porc cu urechi de lemn, sos de soia si de scoici