Ciocanele de pui caramelizate
Ola! Si bine te-am regasit!
Ciocanelele de pui caramelizate fac parte din acele mancaruri
ce se realizeaza rapid si prezinta o adevarata “explozie” de minunate arome. O
reteta cu miros imbatator ce nu necesita marinare si care are un gust ce poate
fi “modelat” in functie de dorinta cu accent pe gustul dulce, sarat sau picant.
Ingrediente:
-
Ciocanele de pui – 6
buc
-
Sos de soia sarat –
1 lingurita
-
Sos de soia dulce – 8
linguri
-
Zahar brun – 1 lingura
Intr-un castron am amestecat sosurile de soia impreuna cu
zaharul brun pana cand acesta din urma s-a topit. Am adaugat ciocanelele de pui
curatate si spalate si le-am acoperit bine cu sos.
Am mutat carnea de pui intr-un vas termorezistent si am intins cat mai bine pielita peste ciocanelele pe care apoi le-am introdus in cuptorul incalzit la 180 grade Celsius.
Ciocanelele de pui au stat in cuptor circa 40 de minute, timp in care le-am
intors si uns cu sos de 4 ori.
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu