Sendvis cu branza si rosii uscate


Ola! Si bine te-am regasit!

In cazul lui “Mini Me” criteriile de aceptare a “noutatilor” culinare sunt in primul rand legate de miros, aspect si in cele din urma, de gust. Iar aceasta ordine se aplica intotdeauna chiar daca toate ingredientele sunt cunoscute foarte bine si s-au regasit in meniu de multe ori. Sendvisul de azi a reprezentat o provocare intrucat nu prea exceleaza la capitolul olfactiv. Ca urmare am pus accentul pe partea vizuala si pe curiozitatea starnita de rosiile uscate in ulei.


Ingrediente:
-          Croisant – 1 buc
-          Salata – 2 frunze
-          Branza – 4 felii
-          Rosii uscate – 2 buc


In primul rand am facut o taietura de-a lungul croisant-ului si am creat un buzunar in care am pus frunzele de salata. Peste acestea am pus feliile de branza si am adaugat rosiile uscate. 


Cantitatea de branza trebuie sa fie adaptata la cea a rosiilor uscate pentru a nu acoperi gustul acestora. Evident am obtinut acest lucru prin 2 – 3 teste efectuate impreuna cu “Mini Me” care oricum devenise curios de noul ingredient introdus in lumea lui culinara. In cazul in care sendvisul trebuie sa fie “transportabil” se opteaza pentru felii de branza mai inguste si mai groase (care sa intre la impachetare cat mai mult in interiorul croisant-ului).




           Bafta si inspiratie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Meniu 4 Saptamana Mare

Supa crema de usturoi

Porc cu urechi de lemn, sos de soia si de scoici