Sendvis cu branza si rosii uscate
Ola! Si bine te-am regasit!
In cazul lui “Mini Me” criteriile de aceptare a “noutatilor”
culinare sunt in primul rand legate de miros, aspect si in cele din urma, de
gust. Iar aceasta ordine se aplica intotdeauna chiar daca toate ingredientele
sunt cunoscute foarte bine si s-au regasit in meniu de multe ori. Sendvisul de
azi a reprezentat o provocare intrucat nu prea exceleaza la capitolul olfactiv.
Ca urmare am pus accentul pe partea vizuala si pe curiozitatea starnita de
rosiile uscate in ulei.
Ingrediente:
-
Croisant – 1 buc
-
Salata – 2 frunze
-
Branza – 4 felii
-
Rosii uscate – 2 buc
In primul rand am facut o taietura de-a lungul croisant-ului
si am creat un buzunar in care am pus frunzele de salata. Peste acestea am pus feliile de branza si am adaugat
rosiile uscate.
Cantitatea de branza trebuie sa fie adaptata la cea a rosiilor
uscate pentru a nu acoperi gustul acestora. Evident am obtinut acest lucru prin
2 – 3 teste efectuate impreuna cu “Mini Me” care oricum devenise curios de noul
ingredient introdus in lumea lui culinara. In cazul in care sendvisul trebuie
sa fie “transportabil” se opteaza pentru felii de branza mai inguste si mai
groase (care sa intre la impachetare cat mai mult in interiorul croisant-ului).
Bafta si
inspiratie!
Comentarii
Trimiteți un comentariu